World-class Brass

Qui Som?

/ 01

BKT Brass Band

Based in Sitges

BKT Brass Band és un projecte creat per joves de Sitges a principis de 2018 amb una proposta musical i escènica fresca, dinàmica i en constant renovació. El nostre espectacle integra un repertori de tots els estils, i s’adapta a festes de carrer de tot tipus, però també a actuacions estàtiques sobre un escenari.

La identitat del grup parteix de l’ADN dels carrers de New Orleans com a signatura, i es combina amb elements de música moderna d’estils tan diferents com el Pop, el Reggae, el Hip-Hop o el Rock. Amb una formació propera a una Big Band, amb 8 instruments de vent i 2 percussionistes, en el seu espectacle presenten una mescla de temes propis, versions de temes de culte de la tradició americana i arranjaments originals de cançons universals de tots els gèneres, tot plegat partint d’un nou enfoc, modern, elaborat, elegant i alhora explosiu.

Aquesta sonoritat parteix del fonament d’una base rítmica enfocada en la constant exploració del concepte de «groove», integrant una perspectiva contemporània i alhora conscient de la tradició d’estils com el jazz, el reggae o la música llatina. Partint d’aquesta concepció, la banda explora els conceptes melòdics i harmònics de diferents tipus d’ «ensembles» dels segles XX i XXI; des de la densitat dels «tuttis» de Count Basie als «drops» de música electrònica, passant per la simplicitat de les melodies jamaicanes o la detonació de les seccions de funk i soul. L’últim element de la mescla és la improvisació individual per part dels diversos solistes del grup, a partir de la qual portaran al límit la seva pròpia concepció de melodia.

/ 02

Membres del Grup

Una Banda, una família

Ramon Berjaga

Tuba player and Producer

Tomas Berjaga

Trombone player and Web Designer

Lluís Marcet

Alto Saxophone, Composer & Arranger

Pere Vendrell

Alto Saxophone

Roger Pascual

Tenor Saxophone

Carlos Izquierdo

Percussionist and Graphical Designer

Gerard FernÁndez

Drum Player and Social Media Manager

Marc Marcet

Trumpet player

Núria Jorba

Trumpet Player

Xavi BernaD

Trumpet Player

Ir arriba