World-class Brass

Qui Som?

/ 01

BKT Brass Band

Based in Sitges

BKT Brass Band és un projecte creat per joves de Sitges a principis de 2018 amb una proposta musical i escènica fresca, dinàmica i en constant renovació. El nostre espectacle integra un repertori de tots els estils, i s’adapta a festes de carrer de tot tipus, però també a actuacions estàtiques sobre un escenari.

La identitat del grup parteix de l’ADN dels carrers de New Orleans com a signatura, i es combina amb elements de música moderna d’estils tan diferents com el Pop, el Reggae, el Hip-Hop o el Rock. Amb una formació propera a una Big Band, amb 8 instruments de vent i 2 percussionistes, en el seu espectacle presenten una mescla de temes propis, versions de temes de culte de la tradició americana i arranjaments originals de cançons universals de tots els gèneres, tot plegat partint d’un nou enfoc, modern, elaborat, elegant i alhora explosiu.

Aquesta sonoritat parteix del fonament d’una base rítmica enfocada en la constant exploració del concepte de «groove», integrant una perspectiva contemporània i alhora conscient de la tradició d’estils com el jazz, el reggae o la música llatina. Partint d’aquesta concepció, la banda explora els conceptes melòdics i harmònics de diferents tipus d’ «ensembles» dels segles XX i XXI; des de la densitat dels «tuttis» de Count Basie als «drops» de música electrònica, passant per la simplicitat de les melodies jamaicanes o la detonació de les seccions de funk i soul. L’últim element de la mescla és la improvisació individual per part dels diversos solistes del grup, a partir de la qual portaran al límit la seva pròpia concepció de melodia.

/ 02

Membres del Grup

Una Banda, una família
New_Tomas

Tomas Berjaga

Trombone player & Web Designer

New_Mar

Marc Marcet

Trumpet player

DSC_0258

Lluís Marcet

Alto Saxophone, Composer & Arranger

New_Perinho

Pere Vendrell

Alto Saxophone

New_Pascu

Roger Pascual

Tenor Saxophone

2020

New_Ramon

Ramon Berjaga

Tuba player & Producer

New_Gerardo

Gerard FernÁndez

Drum Player & Social Media Manager

New_Litos

Carlos Izquierdo

Percussionist & Graphical Designer

New_Nuri

Núria Jorba

Trumpet Player

New_Xavs

Xavi BernaD

Trumpet Player

New_Arnau

Arnau Comas

Trombone player & Showman

Ir arriba